Privacy & cookie statement website

Jouw privacy is belangrijk voor digitalAngel.

Om deze te beschermen nemen we allerlei maatregelen die we in dit privacy statement uitleggen. Hier lees je hoe we met jouw persoonsgegevens omgaan bij het gebruik van de website.

1. Waarom verwerken we persoonsgegevens?

We verwerken persoonsgegevens om jou goed van dienst te zijn. Voorop staat dat we zo min mogelijk persoonsgegevens verwerken. We verwerken persoonsgegevens om het gebruik van de website te verbeteren en verder te ontwikkelen. Daarnaast om te kunnen reageren op door jou, via de website, ingediende vragen en/of klachten;

2. Welke persoonsgegevens verwerken we?

Voor het gebruik van de website kunnen wij de volgende persoonsgegevens verwerken:

  • Technische meetgegevens
  • IP-adres
  • MAC-adres
  • Gebruikte internetbrowser
  • Type computer
  • Activiteiten op de website

3. Cookies gebruik

Als je onze website (www.digitalangel.eu) bezoekt, plaatsen wij mogelijk cookies op het apparaat waarmee je ons bezoekt (mobiel, tablet of computer). Cookies zijn kleine stukjes informatie die door je browser worden opgeslagen op je mobiel, tablet of computer. Cookies zijn belangrijk voor een website om goed te functioneren. digitalAngel gebruikt cookies om de kwaliteit en de gebruiksvriendelijkheid van de website te verbeteren. Cookies stellen ons in staat om informatie te verzamelen over het gebruik van onze diensten en deze te verbeteren en aan te passen aan de wensen van onze bezoekers. Op onze website maken wij gebruik van sessie cookies, permanente cookies en google analytics. Deze hebben we hieronder voor je verder toegelicht.

  • Sessie cookies

Met deze cookies slaan we tijdelijk informatie van je websitebezoek op. Hierdoor hoef je bijvoorbeeld een formulier niet opnieuw in te vullen als je een pagina herlaadt of niet alle velden in één keer juist invult. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je de webbrowser afsluit.

  • Permanente cookies

Deze cookies, ook wel “non-session cookies” genoemd, blijven op je apparaat staan totdat je ze wist. Ze worden gebruikt om je te herkennen bij een toekomstig bezoek aan de website, zodat we je voorkeursinstellingen voor bijvoorbeeld taal en land en tijdzone kunnen toepassen, vooral als deze afwijken van de browserinstellingen.

  • Google Analytics

Met Google Analytics meten we hoe je onze website (www.digitalangel.eu) gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze website te verbeteren. Google kan deze informatie aan derden verschaffen door een wettelijke verplichting of door een overeenkomst met subverwerkers. Wij hebben Google toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor gerelateerde Google-diensten. De informatie die Google verzamelt, wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Je IP-adres wordt niet meegegeven. Google slaat informatie op in de Verenigde Staten en is aangesloten bij het Privacy Shield-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

  • LinkedIn, Twitter en Facebook

Dit cookie ziet welke pagina’s je bekijkt. Zo kunnen we relevante content en advertenties tonen op de social-medianetwerken. Wij hebben geen invloed op deze cookies, voor meer informatie leest u de privacyverklaring van Facebook, Twitter en/of LinkedIn. De informatie die wordt verzameld wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. De informatie wordt opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. LinkedIn, Twitter en Facebook zijn aangesloten bij het Privacy Shield-programma. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

  • Zorgportaal

Via de log in button kun je toegang krijgen tot het Zorgportaal indien je daartoe bent geautoriseerd. Op het gebruik van het zorgportaal zijn de gebruikersvoorwaarden Zorgportaal en het privacystatement Zorgportaal van toepassing.

De "cookies" zelf bevatten geen persoonsgegevens of gegevens die openbaar gemaakt worden.

Cookieoverzicht

Naam Type Omschrijving Bewaartermijn

Google Analytics

Analytics

Analyseren van bezoekersgedrag op de website

Maximaal 2 jaar
LinkedIn Insight Tag Analytics

Het meten van conversies en de inzet van remarketing via LinkedIn naar onze website: "The LinkedIn Insight Tag is lightweight Javascript code that can be placed on a website and drops a cookie on visitors' web browsers when they visit a website. LinkedIn conversion tracking is an analytical function powered by the LinkedIn Insight Tag and has the ability to measure the impact and ROI of ads."

Maximaal 90 dagen

 

 

In je browser kun je alleen instellen dat het opslaan van cookies alleen wordt geaccepteerd wanneer je ermee instemt. Raadpleeg voor meer informatie hierover de handleiding van je webbrowser. Let op: veel websites werken niet optimaal als de cookies zijn uitgeschakeld.

Hieronder wordt per browser toegelicht hoe je de cookies kunt verwijderen:

Meer informatie over cookie-instellingen Chrome

Meer informatie over cookie-instellingen Firefox

Meer informatie over cookie-instellingen Internet Explorer

Meer informatie over cookie-instellingen Safari

Meer informatie over cookie-instellingen Flash Player

Als je de instellingen wijzigt kan het zijn dat je beperkt toegang hebt tot bepaalde delen van de website van digitalAngel. Op www.allaboutcookies.org en www.youronlinechoices.com/nl/ vind je meer informatie over cookies in het algemeen, onder andere hoe je kunt zien welke cookies op jouw apparaat zijn geïnstalleerd en hoe je deze kunt beheren en verwijderen.

5. Hoe lang bewaren wij persoonsgegevens?

Voor cookies vind je de bewaartermijnen in de tabel hierboven. De via het contactformulier verkregen persoonsgegevens verwijderen we na zes maanden of zetten we om naar niet herleidbare gegevens.

6. Wanneer delen wij persoonsgegevens met anderen?

Persoonsgegevens kunnen gedeeld worden met anderen om de diensten beter te laten werken en jou te ondersteunen bij het gebruik hiervan. Persoonsgegevens worden door ons en anderen enkel verwerkt in overeenstemming met dit privacy statement, en met behulp van passende technische en organisatorische maatregelen. Het kan zijn dat wij wettelijk verplicht zijn persoonsgegevens te verstrekken aan autoriteiten. In alle andere gevallen zal er vooraf toestemming worden gevraagd voor het delen van persoonsgegevens, hierbij wordt uitgelegd met wie we de gegevens willen delen en waarom.

7. Hoe beschermen we jouw persoonsgegevens? 

Vertrouwen en veiligheid zijn belangrijk voor digitalAngel. Daarom besteden we veel tijd en aandacht aan passende technische en organisatorische maatregelen. Zo verwerken wij persoonsgegevens in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en andere toepasselijke Nederlandse wet- en regelgeving.

8. Wil je gebruik maken van jouw privacyrechten?

Onder de AVG heb je het recht te vragen om inzage, correctie, en verwijdering van je persoonsgegevens en heb je het recht om persoonsgegevens over te dragen. Wil je hier gebruik van maken stuur dan een bericht naar privacy@digitalangel.eu. Om misbruik te voorkomen vragen we je jezelf te identificeren.

9. Heb je klachten?

Voor klachten kunt je contact opnemen met onze Functionaris Gegevensbescherming via functionarisgegevensbescherming@digitalangel.eu. Je kunt ook bij de (Nederlandse) Autoriteit Persoonsgegevens een klacht indienen. Maar liever lossen we het natuurlijk rechtstreeks met jou op.

 

Digital Angel Netherlands B.V. (KvK 8052626), statutair gevestigd te Utrecht, Reactorweg 160. Dit privacy & cookie statement kan worden gewijzigd, lees het daarom met regelmaat. Versie 2.

Meer weten? Stel ons je vraag!

Contact